love life

Det regnar ute! Kanske min sista helt lediga, ensamma dag hemma... Mysigt!
Kvart över tio och jag har under mindre än en timmas tid skrivit 1000 ord bara sådär, från ingenstans. Lätt som en plätt.
 
Insåg tidigare imorse att jag bara måste låta det hända. Let the flow glow! Det ena leder alltid till det andra. Man fastnar när man försöker för mycket, när man tar i för hårt och tror att det ska svara svårt. Nej, bara let the flow glow!
 
Det jag har fastnat i nu är rädslan för mitt eget liv. Eller över mitt liv. Eller något........... Återigen. Samma problem. Tack och lov för att det finns lite guidning på Internetet som kan hjälpa till när man fastnar i sina dumma tankar.
 
Jag kan höra min svarta katt andas..... och fåglarna kvittra.... och regnet smattra mot fönstret.
 
Jo men jag tittade på gamla bilder, igen, eftersom jag har gjort ett blandat album med massa olika bilder på narcissisten själv här. Men det är så intressant att se vilket roligt, härligt liv jag hade en gång i tiden. Och tänk vad jag inte uppskattade det då... Fy fan vad allting gick fel. Fort. Som sagt.
 
Alltså det var något speciellt jag hade tänkt skriva nu men jag kan inte komma på det.
Möjligtvis att tiden har gått väldigt snabbt (men ändå inte för fort för en gångs skull), snart har två veckor gått och jag ska börja jobba igen! Det är så svårt att förstå, så jag måste upprepa det och påminna mig själv hela tiden. Det kommer bli åtta hela veckor i alla fall, i slutet av sommaren..
 
Nej alltså jag är bara allmänt nervös över att inte ha koll och kontroll på allting. Vilket är lika bra! På ett sätt. Men samtidigt.... jag vill verkligen inte göra samma dumma misstag jag redan har gjort tusenmiljonersmiljarder gånger förut.
Jag kanske ska satsa på att ha det så roligt som möjligt? Släppa alla krav, all stress och press och bara ha det härligt? Det innebär ändå att plugga hårt om det är det som krävs. På ett sätt skita i allt men ändå samtidigt ge allt jag har, för att det ska bli så bra och roligt som möjligt? Det låter som en bättre strategi än det bajsnödiga jag har hållt på med tidigare som bara blivit katastrof.
Bara släppa alla tankar på vad andra tycker, tänker, gör och säger.... 
 
Vi får se. Det är svårt när man vill för mycket, samtidigt som ingenting någonsin tycks hända. Jag känner mig så äckligt fast här, i detta tråkiga liv att jag blir tokig. Det är nog därför jag älskar att kolla igenom gamla bilder gång på gång för de vittnar om något annat, något soligare och härligare. BAH! JAG VET INTE.
 
Synd att det regnar för jag hade tänkt ge mig ut och springa i skogen med ponnyn nu innan lunch. Och nu känner jag bara för att älta mitt eget liv och inte att skriva om andras icke-existerande liv......
 
Hehe.
 
Nä usch. Vi får se. En dag kanske allt blir bra. Kanske inte. Ikväll ska jag äta pizza utan ost i alla fall hahaha. Mums. 
 
 
Allmänt | |
#1 - - IA:

Näpp...Jag hoppar över punkt 4 och 13..Lätt..

Upp