Tillfällig depression

Alltså..........
....
Skulle vilja skriva skjut mig om det inte vore för att jag vågar vägra vara deppig!!!
Men lite deprimerande är det att inse att det kommer vara i principus omöjligt att få jobb i framtiden. För mig. Det finns inte en chans. Jaja.
Det får väl lösa sig på något sätt. Men man blir ju orolig. Inte kul att börja en utbildning man vet att man inte kommer få något jobb av. Ska nog ändra grundlärarutbildningen till mitt andra val i fall att. Då kan ödet verkligen få avgöra min framtid, om det nu är så att mitt öde är att bli lärare istället för arbetslös. Om mirakel kan ske så kan det ju ske då, i så fall. Jag vet inte. Men nu satsar jag allt på ett kort. Nä fan vad svårt det är. Har i alla fall två dagar kvar att fundera men jag har inte så många val... Fy vad tråkigt.
Anledningen till att jag vet att jag kommer ha svårt att få jobb är att jag är som jag är. Jag är icke populär. En viss typ av människor bara avskyr mig. Vilket jag väl kan förstå... men ändå. Gah.
 
Hm. Ta dagen som den kommer..... Carpe diem! Hahahaha. Usch. Jag säger då det. Jag har verkligen inget hopp om framtiden längre, varkens världens framtid eller min. Min dödsångest kanske inte är helt obefogad. Kanske ligger något i den....... :PPPPPP
 
Godnatt från positiva klubben.
 
 
Allmänt | |
Upp