discipline anger

Fick världens jäkla utbrott förut, som jag höll tillbaka och lät explodera i form av att städa och möblera om mitt rum som en galning under 40 minuter.
Kommer nog ha 200 blåmärken imorgon för jag vet inte hur många gånger jag slog i olika kroppsdelar i olika saker, höll på att halka och slå ihjäl mig osv. osv.
Men nu är det städat, nybäddat och ommöblerat i alla fall... Jag måste vara besatt av att möblera om och jag har nästan alltid varit lite avundsjuk på dem som aldrig möblerar om. Vad skönt att inte bry sig eller tänka på det?! Allt bara står där det alltid har stått liksom. No problemo. Tyvärr har det aldrig varit min melodi men fördelen nu för tiden är ju att jag orkar lyfta, bära och släpa saker själv - jag behöver ingen hjälp. Förutom när jag ska byta rum vilket jag nog har gjort i genomsnitt en gång om året sedan vi flyttade ut hit......
 
 
Vad är det för feeeeeel på mig?
 
Skämt åsido.
Tror jag behöver röra på mig mer. Liksom på en dag kan jag cykla en mil, rida, springa, promenera, bada och simma utan att bli trött. Inte så konstigt att jag blir helt skogstokig+handlingsförlamad när jag knappt rört mig på flera dagar? Tror min överskottsenergi blir lika konstig som min ponnys. Vi blir liksom inte piggare av överskottsenergin utan bara helt jävla dumma i huvudet.
 
Och när jag inte rör på mig eller gör något så tänker jag. Och om jag inte gör något har jag inte så mycket annat att tänka på än saker som redan har hänt, för länge sedan, och är jag på minsta lilla dåligt humör så är det bara negativa och tråkiga saker jag tänker på.
DET! Är den onda cirkeln. Hah! Nu nailade jag den.
 
Jag har i alla fall mockat och bakat en rulltårta (ej samtidigt) som smakar exaktexaktexakt som den farmor gjorde!!!!!!!!! Fatta lyckan! OMG! Helt otroligt. Det är som om farmor har återuppstått och bakat just den rulltårtan. Herregud!
Otroligt enkelt var det också. Konstigt nog. 
Funderar på att baka en morotskaka också men det kanske inte är värt att utmana ödet allt för mycket. Har lite annat att göra också men det skjuter jag ju gärna upp iofs.... :PPPP
 
Jo det slog mig förut att om två veckor börjar jag jobba heltid. WTF. Sommaren är snart slut även fast den knappt ens har hunnit börja. Buhuuuuuuuu. Får lite panik med andra ord.
 
 
Eh ja. Nu ska jag sluta tänka och istället börja njuta av det som är igen. Hamnade lite på villovägar igen. Jag orkar inte vara grinig, gnällig och negativ längre. Det hjälper ju inte direkt, för det första... För det andra har jag egentligen ingen anledning att vara det!!!! Det är bara för att min hjärna i brist på annat ältar gamla tråkiga saker som redan är överspelat och begravt för länge sedan. Som tråkiga repriser på tv under sommaren, de visas om och om igen fast man redan sett och hört allt tio gånger tidigare. DET RÄCKER NU! :-D
Det viktigaste av allt - jag tänker inte bry mig om vad andra tycker om mig. Från och med nu ska jag dagligen, varje timma, intala mig att jag inte bryr mig. Det spelar ingen roll att ingen tycker om mig, för det är inte så mycket jag kan göra åt det ändå. Vill folk vara dumma, tråkiga och trångsynta och tycka illa om mig/inte bry sig om mig så säger jag bara tack detsamma. Jag bryr mig inte heller. Det finns andra saker jag kan bry mig om, som är mer meningsfulla och givande.
 
 
 
Allmänt | |
Upp