tisdag 28 mars

Finns det något bättre än att duscha med allt vad det innebär för att sedan smörja in sig från topp till tå med femton olika krämer och till sist ta på sig en mjuk och skön pyjamas?! Det är min lyckligaste stund på hela dagen, i hela livet, tror jag. När allt bara är tyst och stilla, rent och fint, mjukt och skönt... God natt.
 
På tal om raka motsatsen har det nu gått över ett år jag kände att jag började få kontroll på den värsta, överflödiga ångesten. Främst genom att andas ut riktigt ordentligt? Hm. 
Jag tänker på det eftersom jag är ledig i cirka en månad till innan jag (förmodligen) börjar jobba igen. Dessutom är det exakt fem månader tills jag kanske börjar plugga igen och på tal om det ska jag nog ta och se över det där en gång till och verkligen försöka välja och göra rätt den här gången. Gud, vad svårt det ska vara. Haha hjälp.
 
Annars går allt ganska bra nu, det lilla jag gör haha. Försöker röra på mig så mycket som möjligt vilket ju är bra. Idag var det sol igen och alldeles vindstilla så det har varit helt underbart tyst och lugnt här hemma idag. Heaven on earth! Imorgon ska det regna och det kommer nog bli jättemysigt <3 Är ensam hemma igen dessutom vilket jag verkligen behöver eftersom jag blivit lite aggressiv igen, hehe. Tror dock att det har att göra med hungern, att jag inte ätit på länge. När jag lagade mat förut (hade faktiskt till och med känt mig hungrig innan då) tog mamma "min" Spotify (jag lyssnade genom hennes konto på ipaden via radion (vilket min mobil inte duger till av okänd anledning) och hon var ute och lyssnade på mobilen (och jag kom inte ihåg mina inloggningsuppgifter)) och jag har nästan aldrig känt mig så arg i hela mitt liv haha. Hjälp. Men jag höll mig lugn så det gick bra men alltså den reaktionen... Så arg, så arg. Över ingenting. Var bara lite hungrig hahaha.
 
Äsch, äsch. Ska försöka vara så positiv som möjligt igen. Det är den enda vägen, allt annat är precis meningslöst på riktigt. Bättre att vara glad en gång för mycket än en gång för lite ;-)
 
 
Allmänt | |
Upp