ännu sämre

Jag förstår verkligen inte vad som gick fel.
Jag tänkte verkligen inte en negativ tanke åt det här hållet.
Idag var jag tacksam över att jag hann gråta igår för idag vill jag gråta ännu mer.
Precis allting har gått åt helvete hela dagen och jag är på riktigt stolt över att jag varit tillräckligt stark.
 
Nu vill tårarna rinna igen, för jag är hungrig, och inte självmordsbenägen men dödsvillig? Jag vill dö. Självklart vill jag inte dö men jag vill pausa mitt liv igen. Jag vill tillbaka till ingenting. Meningslösheten är inte lika påtaglig då. Och nu gråter jag igen.
För hur jag än försöker, hur lycklig jag än är vissa dagar är det sånhär jag är. Jag vet inte varför jag skulle få dödsångest, jag vet inte varför jag alltid ska känna allt så extremt stark. Jag vet inte varför jag vill dö varje gång jag har en dålig dag. Jag förstår inte hur alla andra kan? Varför kan inte jag? Bara leva alltså.
 
Jag stör mig på allt så jävla mycket, allt är så meningslöst, jag är så jävla arg och irriterad och sur och otrevlig. Det kliar över hela jävla kroppen och blir jag inte loppbiten av lopporna som katterna släpar in så får jag nässelutslag eller någonting annat. Allt jag vill göra är att tröstäta men jag är redan tillräckligt fet.
 
Nej. Ingenting är bra och jag tvivlar faktiskt på att det någonsin kommer bli det. Allt jag kan göra är att hitta sätt och strategier för att stå ut.
Nu ska jag äta pommes och en chokladmilkshake utan mjölk men med en jävla massa socker. Men först måste jag snyta mig och skölja av ansiktet igen.
 
 
Allmänt | |
Upp