lajvet alltså

Det är helt sjukt hur mycket mitt humör förändras. Men det är väl som sagt bara så det är. Bara att fortsätta försöka acceptera detta faktum. 
Ibland har man bara en allmänt dålig dag och ibland har man fruktansvärt dåliga dagar - men efter regn kommer solsken!!!!!
 
Jag älskar faktiskt mitt jobb. Det är så jävla soft. Ingenting jag vill göra resten av livet tyvärr, kanske, det skulle kännas ganska långtråkigt i längden (i det stora hela) men just nu är det bara såååååå skönt.
Kanske, kanske ordnar saker och ting upp sig.
Jag har till exempel skrivit mer än 2000 ord nu verkar det som! Utan någon större ansträngnig. SÅ OTROLIGT SKÖNT. Tyvärr är jag lite osäker på om jag ens har en berättelse/historia? Ena stunden oroar jag mig för att jag skriver för dåligt, andra sekunden kommer jag inte på någonting att skriva och i tredje minuten undrar jag om det jag skriver har någon mening/sammanhang överhuvudtaget... Suck! Men jag tänker fortsätta ändå. En dag i taget, ett steg i taget.
 
Är bara så nöjd med den här dagen från början till slut. Inte ett enda missöde på en hel dag! Helt otroligt. Jag hade faktiskt räknat med att skriva till klockan elva men nu ska jag nog borsta tänderna och gå och lägga mig, blev lite sisådär med sömnen igår pga. dåligt humör osv. osv......
 
Har solat, tagit en powernap, druckit kaffe vid solväggen, joggat med ponnyn, duschat och tvättat håret, ätit mat, skrivit en hel del osv. osv. Bara en bra, bra, bra dag!
 
Ok?!
 
Godnatt. Det var allt. Igår ville jag inte gå och lägga mig för jag ville inte att det skulle bli en ny dag men nu vill jag somna så fort som möjligt så att jag ska vakna så fort som möjligt och så tidigt som möjligt i morgonbitti! Haha! Sjukt! Lycklig! Överlycklig! Yay!
 
 
Allmänt | |
Upp