Tillfälligt avbrott

Blir bara så trött på att allt går så långsamt.
Det finns liksom ingen anledning egentligen att jag ska snitta 5000 ord per dag. Det finns ingen anledning till någonting...
 
Haha.
Låter deppigare än jag känner mig men ärligt talat - allt går så fruktansvärt trögt.
 
Känns som att jag bara går och väntar på något. Det är ingen brådska med någonting. 
Min hy är kass och allmänt jobbig, jag blir loppbiten av lopporna katten tar med sig in, jag är hemma dag ut och dag in.................................................................................................
 
Jag har inget att göra (förutom att skriva och andra tråkiga saker) och ingenting att se fram emot. Allting är alltid likadant. Dag ut och dag in. Det är så illa att jag t.o.m. längtar lite efter att börja plugga till hösten för då har jag åtminstone något att oroa mig över. Men jag kommer ju knappast få något jobb om tre år ändå... Fortfarande bo hemma. Dag ut och dag in.
Det är därför jag skriver, delvis. Det är mitt wild card. Men så tänker jag, så klart, vem kommer vilja läsa? Vem kommer köpa? Hur många läser ens böcker idag? ........................... Jag gör det knappt själv eftersom de flesta böcker är ganska tråkiga och jag har ofta så dålig koncentrationsförmåga (lär ju gå jättebra när jag måste plugga....).
 

När jag borstade tänderna förut gjorde jag dock en liten plan. En liten lösning på mina problem. Den är lika enkel som vanligt:
 
1. Inget/minimalt Internet-skroll. 2. Städning. 3. Morgonpromenad, jogg och träning. 4. Bra mat 5. Läsa en bok om jag har tråkigt. 6. Skriva så mycket som möjligt.
 
Svårare än så är det förhoppningsvis inte. Jag måste tillbaka på banan. Det är liksom nu jag måste sätta mina nya vanor och rutiner. Jag är inne på fjärde veckan nu... Tiden går fort! Hittills har det gått väldigt bra så därför måste jag hålla ut lite till... tills det går automatiskt.
 
Nej men vad jag känner är att jag verkligen måste rensa mitt huvud och få någon sorts balans. Jag hattlar hit och dit och är högt och lågt och pendlar mellan femhundra olika saker hela tiden. Jag vill få lite stillhet, klarhet och förstånd. 
Om jag undviker Internet med allt vad det innebär tror jag att det kommer gå lite lättare. Det är svårt i början men efter ett tag känns det bättre.
 
Mhm. Det ska nog gå bra. Måste bestämma mig bara. "Boken" blir klar när den blir klar. Jag fick bara för mig idag att jag ville ha klart den så fort som möjligt, helst inom en vecka liksom. Men det känns inte bra utan bara fullständigt onödigt. Det blir som det blir. Mitt mål är fortfarande inom tio veckor och det är rimligt och lite mer vettigt. Det är bättre att jag verkligen gör mitt bästa, än stressar ihop något som inte blir bra. Det kanske inte blir bra ändå! Men då har jag åtminstone gett mig själv en rimlig chans + det blir inte en lika stressig och jobbig process........
 
Så det så. Tror jag är uppe i 39 000 ord nu. Så det är inte så illa pinkat, har liksom kommit så pass långt att jag bara måste skriva klart - skriva tillräckligt mycket. Även om det bara blir pannkaka av alltihop så har jag i alla fall gjort ansträngningen.
 
 
 
Allmänt | |
Upp