dödstrött

Ska försöka formulera mig utan att gnälla.
Borde egentligen inte formulera mig alls men jag gör det ändå. Kanske en sista gång, på ett tag.
Insåg för 2934923549:e gången att sociala medier inte är något för mig. Förmodligen inte för många andra heller. Men jag kan bara tala för mig själv - jag mår inte bra av det. Dessvärre är det min nyfikenhet som driver mig. Detta var bara som en önskedröm när jag var "liten"; att få ta del av andras bilder, tankar, resor osv. Det är fantastiskt men det blir ändå så fel.
 
Det ger mig absolut ingenting. Nada! Det går in i ena ögat och ut i andra. Det berör inte. En fin bild är bara en fin bild, oavsett objekt.
 
Just nu är jag så nära det jag vill komma fram till; så som jag vill leva - men jag är för trött.
Min energi har gått åt att vistas i ett kontor tillsammans med ett gäng andra människor och sakta men säkert under dagen rinner livet ur mig. Tidigare idag tänkte jag att det vore roligt att springa samma runda i skogen som jag gick igår men nu orkar jag inte ens skratta åt det absurda. Jag orkar inte ens äta, än mindre laga den där maten jag planerade igår....
Imorse var jag så trött att mina ögon gick i kors när jag försökte titta på datorn. Jag höll bokstavligen på att somna medan jag jobbade... Hm.
 
MEN! Nu är jag förhoppningsvis ledig i fyra hela dagar... och nästa vecka ska jag än så länge jobba fyra...
Det är lite komiskt att jag som är otålig och hatar ineffektivitet osv. ständigt råkar ut för segheter. Seg skola, segt jobb... osv. Idag var det lugnt från klockan 9.00. Seriöst. Att jag inte blev fullständig galen berodde på att jag bestämt mig för att inte gå hem tidigare, eftersom det tydligen inte var aktuellt häromdagen när det inte direkt fanns något att göra den sista halvtimmen. Därför tänker jag väl göra min tid då. Jag hann läsa en hel del på en bok i mobilen i om man säger så hahahaha. Jag tycker att det är slöseri med tid och pengar (för företaget) att två personer ska dela på något som knappt är tillräckligt åt en person - när det inte behövs. Men, men. What to do... Det här är inte min tid.
 
Jag ska nog försöka städa och laga mat nu... kanske bara kötta på för att sedan gå och lägga mig klockan åtta? Om tre timmar... Varför inte?!
Så får det bli. Kämpa på, härda ut några timmar till och sedan sova hela kvällen och natten lång haha.
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp