inskickad uppgivelse

Klart. Finito. Nu skiter jag i det här.
 
Det känns verkligen skönt på alla sätt och vis. Nu är det över. Ångesten är ganska påtaglig fortfarande men om några dagar kommer allt att vara glömt. Som jag har ältat den eventuella utgången. Vilka drömmar jag har haft... 
Helt orealistiska i betydelsen att jag inte ens vill det egentligen.
 
Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag vill just nu. Verkligheten känns alldeles för verklig. Jag drömmer inte direkt om någonting just nu...
 
Imorgon ska jag söka ett jobb jag tack och lov lyckades få syn på igår som genom ett litet mirakel. Men då kommer nästa problem. Tänk om jag skulle få ett heltidsjobb - ska jag bara jobba där tills jag dör då? Jobba 7-4, komma hem och laga mat, se på serier, duscha, städa, promenera..... Det känns så jävla meningslöst? Det är ju i de här lägena - i alla lägen visserligen - som dödsångesten blir extra irriterande.
Jag kan inte göra någonting utan att den gör sig påmind. Varför, varför? Jag kommer ändå dö och allt kommer försvinna. 
Ahhh shit. Det går icke att tänka på men det är lite som att peta på en sårskorpa alltså.............................
 
Det som stör mig mest är att vara som jag är absolut inte är till någon nytta.
Som av en märkligt lämplig händelse såg jag ett klipp på FB imorse med olika delar av tal från diverse framgångsrika människor som betonade det här med att vara annorlunda osv. och det lät ju hur bra som helst! Woho, liksom, precis som jag! 
...............
Fast nu lever ju jag i verkligheten. Den här tråkiga verkligheten som jag inte kan ta mig ur hur jag än försöker. Där man inte blir "belönad" för att vara annorlunda.
 
Buhu.
 
Men tillbaka till morgondagen. Jag ger nog faktiskt upp det här med skrivandet. I alla fall veckan ut. Imorgon ska jag bara söka det där jobbet, rida och/eller springa och se på tv/Netflix! Inte göra någonting alls med andra ord.
 
Det bästa jag har gjort är att gå upp tidigt och göra mig i ordning i lugn och ro på morgonen btw. Som imorse. Sov i knappa fem timmar, gick upp klockan tre för att släppa ut en gapig katt och la mig sedan på soffan bredvid en sovande katt. Pga. vädret gav jag mig inte ut sedan (mellan halv sex och sex) utan istället chillade jag inne och fortsatte redigera min älskhatade text... Mycket bra.
 
Det var väl det. Nu ska jag bara drömma om och planera min supertråkiga men ändå mysiga och härliga vardag... och sova hoppas jag!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

fem timmar

Bah. Har gått igenom 67 sidor men nu orkar jag inte mer.
Tänkte förut att det säkert skulle hända något som gjorde att jag inte kunde fullfölja kvällens plan - och det gjorde det nästan. Men det blev bara ett litet avbrott på ca 15 minuter innan jag kunde gå en promenad i kvällssolen med mami och ponny.
 
Nu ska jag bara sova i fem timmar innan det är dags att gå upp igen. Imorgon efter jobbet ska jag bara fortsätta läsa igenom det sista - sedan skicka in det - rida - duscha - ev. se på Biggest Loser och sedan sooooooova! 
 
Det är så tråkigt att jag inte kan komma ifrån känslan av att det är något som fattas men jag har absolut ingen aning om vad. Det är så... medelmåttigt, haha.
 
Annars har jag dessutom hittat ett fast jobb som jag ev. skulle kunna ev. vara kvalificerad för......... Ska nog söka det bara för att... Går det så går det. Vill jag hellre plugga kan jag ju välja att göra det i så fall. Lika bra att ge allt en chans haha. Fast usch ändå.... Ser verkligen inte mycket emot framtiden med bara massa tråkigt jobb, jobb, jobb. Hm. Det löser sig nog men ändå!!!!!!!!!
 
Trist. Denna dödsångest förstör precis allt för mig faktiskt. Inte kul.
 
Men men. Det var bara det. Nu ska jag sova. Om 24 timmar är förmodligen det värsta över och jag kan börja om och skriva på något nytt - denna gång med en lite bättre och faktisk handling haha..... Förhoppningsvis.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

så, så nära

Ok nu börjar jag bli nervös.
Det vore så roligt om, så tråkigt om inte.
 
Blä. Så svårt. Jag är lat. 
Om 12 minuter ska jag gå ut och gå i kvällssolen. Det har regnat och varit mulet hela dagen men nu skiner solen igen. Gött. När jag kommer in igen ska jag göra en kopp kaffe, äta en chokladboll (är återigen uppe i fem styck på två dagar, sex med den jag planerar att äta sen:PPPPP).
När jag är klar för kvällen (måste göra i ordning frukost också till imorgon blööö)
 
MEN HERREGUD!!!!!
Det är ju onsdag imorgon. Jag tänkte förut att jag kände för att skicka in det en dag tidigare men det är ju imorgon min deadline är!!!!! Eller hade jag satt den 1 juni kanske egentligen? Ah may gadd.
Det blir definitivt kaffe och chokladboll och skrivande fram till midnatt - imorgon ska det vara klart. Vill inte ödsla en sekund/dag till på detta åbäke. Jag tycker själv att det är helt okej, ärligt talat, men jag förstår om det inte håller hela vägen. Vissa delar är väldigt tveksamma. Andra är ganska starka och helt okej........
 
Måste fortfarande kämpa med rutiner annars också. Fan. Det blev så dumt att det inte blev mycket jobb från start men får väl göra något sorts ryck imorgon eller i helgen....... Menar det är svårt i vanliga fall - hur svårt blir det inte när jag inte vet i förväg hur mycket eller lite jag ska jobba? Först gnäller jag att jag har så lite tid och allt blir så rörigt när jag jobbar - men sen när jag är ledig tappar jag konceptet ännu mer ändå!
 
Helt hopplös är jag men jag fortsätter kämpa ändå. Vad ska jag annars göra....
 
 
öööhh. fyra minuter kvar.
 
Har ätit en halv kebabrulle och kollat på Biggest Loser i eftermiddag. Lika produktiv som vanligt.
Det är trevligt att se på Biggest Loser och Modern Family utan att ha ångest, för övrigt. Top Gear drar jag mig för att kolla för det är så fruktansvärt förknippat med ångest för mig.... Känner inte alls för att se på det. Inte för att jag behöver göra det ändå. Men ändå.
 
Ja. Jag är svintrött i vanlig ordning men jag vill verkligen få ordning på mig själv, mitt liv och mina rutiner.
Bortsett från att en del saker (tekniskt) strulade på jobbet idag känns det hundratusen gånger bättre än det gjorde förra året. Ansvar är verkligen min grej alltså. Det är skönt att inte ha ansvar men det är roligt att ha det. Det känns bra att vara den med koll. Men samtidigt ha andra personer runt omkring med mer koll, hehe.
 
Japp. This is it. Nu ska jag (om en timma eller två) för första gången i mitt liv (bortsett från gymnasiet) avsluta något på ett bra sätt och känna mig nöjd (relativt) med det. Ska bli spännande. Skönt att ha det gjort i alla fall. Det trodde jag aldrig för sex veckor sedan - att jag nu nästan skulle vara klar och skicka iväg det redan imorgon!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp