pinsam schizo

Åhå, detta är så typiskt mig...
När jag egentligen bara borde fokusera på en sak som ger mig tillräckligt mycket ångest, problem och skakiga nerver så ska jag dra på mig ännu mer bekymmer.
 
Nu gjorde jag dock processen kort angående jobbet jag ena stunden absolut ville ha och nästa stund absolut inte. Fy bubblan vad pinsamt. Jag är så märklig och nu kan jag inte sluta tänka på detta fast jag egentligen kommit in i ett bra plugg-mood.
 
Aj, aj, aj. Tror sådana här saker verkligen ger mig ett stort fett minus på karma-kontot... Får bara mer ångest, liksom, vilket kanske väger upp det lite. Jag får ju åtminstone dåligt samvete över hur korkad jag är (när det påverkar andra). Jag vet inte. Kanske borde jag gett jobbet en chans. Det kanske hade blivit jättebra men nu sköt jag ner denna fågel pga. att det innebär ännu större osäkerhet, problem osv.
 
Och ärligt talat, det bästa med att plugga och anledningen till att jag egentligen ville göra det är att kunna vara hemma på dagarna precis som idag <3333
 
Synd att jag skulle krångla till det med att faktiskt kunna få gå på en jobbintervju.............
 
DÅLIG TAJMING i vanlig ordning.
 
Men idag kom jag äntligen, efter ganska exakt en månad, in i pluggandet och det känns faktiskt ganska bra *pepparpeppar*.
 
Så skjut mig, inte nu men kanske senare. När jag klantar mig igen. Nu kör jag dock på och är nöjd. Tacohej.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

ingen gräns

Det finns uppenbarligen ingen gräns för min dumhet. Det finns uppenbarligen ingen gräns för hur korkat jag beter mig när det väl gäller.
 
Efter katastrofen förra torsdagen hittade jag ETT jobb som passade mig. I mejlet som följde skulle man göra ett test. Jag hade först inte tid, sedan orkade jag inte för vad skulle det tjäna till? Ännu ett test som bevisar hur korkad jag är........ i dubbel bemärkelse. För det verkar som att det ringer någon från just det företaget idag. Och jag har inte gjort testet. Och jag vill väldigt gärna ha ett heltidsjobb (fast ändå inte...). Dessutom när jag tittade på annonsen igen så är arbetstiderna helt perfekta och arbetsuppgifterna påminner om mina tidigare.
Således helt perfekt.
Men jag gjorde aldrig testet och nu är det ev. för sent.
 
Jag är de facto extremt korkad eftersom jag inte svarade första gången trots att jag hade mobilen i handen (till mitt försvar trodde jag att det var en telefonförsäljare, ganska mycket). Andra gången missade jag.
 
Får se om det blir en tredje gång, om det är från företaget jag tror och om jag vågar svara..................
 
 
Det är sannerligen typsikt det här, allting.
Allmänt | | Kommentera |

awkward-award

Har idag återigen vunnit ett awkward-award.
 
Ett tag intalade jag mig att jag inte tyckte om att vara omtyckt på ett mycket drygt och hybris-aktigt sätt. Det var bara en dålig ursäkt. En dålig ursäkt till det faktum att faktiskt ingen någonsin tyckt om mig.
 
Just nu är jag fast i ett hemskt ångest-stadie där jag inte vill leva men absolut inte heller vill dö, pga. dödsångesten som plågar mig. Alltså, jag vill leva men inte på de här villkoren. 
 
Det börjar nästan bli komiskt hur hemsk och svår jag är att ha och göra med. Jag försöker verkligen! Att vara allt annat än svår, men det är svårt?
Jag vet inte.
 
Jag mår bara så dåligt av den här fysiska ångesten som börjar komma tillbaka. Liksom jag hade/har egentligen inga problem men jag vaknade med en hemskt obehaglig, fysisk känsla i hela kroppen och när jag åt frukost kändes det som att den skulle kunna komma upp vilken sekund som helst.
 
Men för att vara lite positiv hann jag och mamma gå över till grannen och kika på den nya hästen som kom igår. Det var trevligt, om det inte vore för att jag stod där med ett ansträngt leende och försökte att inte kräkas av ren och skär ångest.
 
ÄH!

Så. Det hjälper faktiskt att gnälla om det, en aning. Förflytta den till en text. Förminska det. För det är ju löjligt egentligen - INGENTING HAR JU HÄNT för femtioelfte gången!!!!!!!!!!!! Det är bara mitt humör och mina känslor som ständigt skiftar. :P
Allmänt | | Kommentera |
Upp