söndag

Fy, två söndagar i rad.... :(
Det kändes vekrligen som att det var söndag igår, till 99.9999%....
 
Jag gjorde precis ett misstag igen. Samma gamla misstag men besvikelsen är ändå lika svår att hantera,
Fördelen nu är att jag faktiskt inom en snar framtid ska börja leva och klara mig själv och inte vara beroende av andra. Det är väl ändå frihet om något - även om det innebar en massa ansvar och andra betungande saker. Men ändå, fri.
 
Jag ville bara ha lite pepp och stöd inför två smått obekväma samtal jag hade bestämt att ringa imorgon men istället blev jag bara ännu mer osäker. Det är så typiskt att när man väl försöker så...
Äh, det är väl bara att ringa och göra det bästa av situationen. Går det så går det, får jag ett oväntat svar så fine. Då vet jag. Går allt åt helvete så gör det - men jag måste göra mitt bästa för att det inte ska göra det.
 
Usch och fy och blä.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

16 november

Jag är inne i en period igen då jag plötsligt inte vill vara ensam utan verkligen vill umgås med andra och till och med ha roligt.
 
Men dimman utanför passar mitt liv perfekt.
 
Sanningen är den att jag är väldigt ful och tråkig. OCH DET ÄR TRÅKIGT! Att vara tråkig!
 
Gud.
 
Vad ska jag ta mig till???????????????????? 
Och ja, jag har försökt... 
 
Hm.
 
Hade ett seminarium idag, då jag hamnade med en perfekt människa. Så klart, inte perfekt-perfekt men Oh G, det var en härlig, positiv och energisk människa. Hm. Det var en trevlig omväxling, det enda roliga som har hänt mig den här hösten/året/senaste fem åren. Att en sådan person blir tvingad att sitta i samma rum som mig i 45 minuter, haha.
 
Och just det, jag får självklart inget CSN heller. Det fattas ett enda poäng. Herregud.
Allmänt | | Kommentera |

Beginbeganbegun

Från och med nu ska jag bara koncentrera mig på att leva - hur fånigt det än låter. Men uppenbarligen har jag lite problem jag måste reda ut och många saker beror på att jag fortfarande lever lite för mycket någon helt annanstans.
 
Alldeles nyss insåg jag till exempel att jag inte alls tycker om att vara ensam? Visst gör jag det ibland; jag har inga problem med det men det blir lätt väldigt tråkigt och ensamt.
Samtidigt tycker jag att 99% av alla andra människor och levande varelser är ganska jobbiga efter 3 minuter så... det är väl en balansgång där.
 
Hur som helst. Diss ajnt working, let's move on.
 
Jag ska försöka bete mig som en semi-normal människa...
 
Nej men... jag vet mycket väl. Många saker. Om jag bara kunde lugna ner mig några hekto och tänka efter. Ordentligt.
 
Lösningen på alla mina problem stavas RUTIN. Jag måste ha relativt fasta rutiner jag följer dagligen, dag ut och dag in. Om sju och en halv månad får jag tillgång till en lägenhet och då... får jag fullständig panik. Nej då, men det kommer nog kännas bättre om jag har lite bättre koll på saker och ting.
 
Jag vet exakt vad jag ska göra och det är så fruktansvärt grundläggande. Äta, träna, plugga, sova. That's it. Plus städa, gå på toa, vara social och sådana tråkiga saker... ;-)
Hmmmm.... Vi får se hur det går.
 
Jag ska göra mitt bästa och lära mig det mesta. Tacohej.
Allmänt | | Kommentera |
Upp