fail igen

Alltså...
Jag säger ju det. Jag vet ju det.
Det bara pågår.
 
Har verkligen gjort alla rätt idag. Jag har ansträngt mig m.m. Gjort ett ärligt och uppriktigt försök. Tänkte passa på att slappna av nu under kvällen. Efter att ha gjort bra sak efter bra sak skulle jag bara gå upp och borsta tänderna för att sedan gå och lägga mig igen och somna tidigt - när mamma ropar att katten blivit tuggad på. Värre än vanligt.
Bah!
 
Men med min nya attityd är det inget större bekymmer. Det är bara att köra på.
Vill verkligen sova men jag har svårt att somna utan något på datorn i bakgrunden... Våga vägra. Imorgon ska jag börja meditera, måste liksom på något sätt möta allt jag undviker.
 
Ältar mitt tidigare liv på ett helt sjukt sätt nu för tiden och det var en bidragande orsak till min senaste kollaps. Kan liksom inte låta bli att tänka hur mitt liv skulle ha blivit om jag bara agerat en aning annorlunda vid femhundra olika tillfällen i mitt liv. VILKET ÄR SÅ SJUKT JÄVLA ONÖDIGT FÖR GJORT ÄR GJORT!!!!! Det är som det är nu för guds skull.
 
Men det är också en anledning till att jag försöker chilla och njuta av det som är (tills något djur blir skadad eller en släkting dör) för mitt liv är kört i botten. Jag har förstört precis allt för mig själv. Jag vill inte ens vara mig själv - har aldrig velat och vill verkligen inte vara denna sopa till människa jag nu är. En riktig jävla förlorare - pga. mina dåliga val, urkassa idéer och vanföreställningar om livet. Herregud.
 
Jaja. Som sagt, gjort är gjort och nu är det som det är. Jag har äntligen lite idéer, inspiration och vilja igen så det känns i alla fall hoppfullt. Min dödsångest har lättat sedan jag lyssnade på en podd där dem pratade väldigt lättsamt och mer eller mindre dumförklarade de känslorna och tankarna vilket faktiskt, till min stora förvåning, hjälpte en aning... Tillfälligt, om inte annat.
 
Äh. Ah. Det blir nog bra. En ny dag imorgon. Har förberett både lunch och frukost idag igen, yay. Är så extremt trött på mitt jobb vilket är jättebra för det gör övergången till att plugga mycket enklare. Tredje sista veckan nu... woho!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp