en månad

Får man lov att klaga på värmen? Innan ens sommaren börjat?! JA!
Helvete vad varmt och klibbigt det är ute. Solen skiner inte ens. Imorgon ska/kan det bli 25 grader - alltså ca tio grader än det är idag. Hur ska det gå?!
Självklart ska jag jobba på fredag, som vanligt när det är fint väder men för en gångs skull verkar det som att det ska bli bättre väder imorgon än på fredag så det är alltid något. 
Mvh Hon som ska sluta vara besatt av väder och vind.
 
Nu har jag avklarat dagens uppgifter i alla fall. Mycket skönt. Har gått igenom så gott som alla 45.000 ord bortsett från att jag hoppat över vissa delar som får mig att vilja kasta ut datorn genom fönstret.
Förståååå vad mysigt jag har haft det ändå; när jag har suttit i fåtöljen med datorn i knäet vänd ut mot altanen och sommarhagarna. Ett tag satt det dessutom en hare och tvättade sig en bra stund rakt framför mig. Hararna har btw blivit helt tokiga här ute. Vet inte vad det är med dem. Gigantiska är de också, de måste vara större än våra katter alltså. Sjukt.
 
Bra dag ändå. Hittills. Nu inväntar jag mamma som är på väg hem från gbbbbbbbg. Vi ska åka och köpa lite ägg bland annat. Höhö. As you do..... Var livrädd ett tag att hon inte skulle hinna hem utan att jag skulle behöva göra det ensam. Det är problematiskt för mina sociala skräck har blivit värre.
Sen jag insåg att jag bara kunde strunta i att titta människor i ögonen har jag blivit besatt av att undvika människor, värre än vanligt. Jag bara ignorerar dem fullständigt - tittar åt ett annat håll. Hahaha. Näe riktigt så illa är det kanske inte men usch, jag vill verkligen undvika (främmande) mänsklig kontakt. Jag står gärna som ett litet (stort) barn bredvid mamma; som ett litet spöke.....
 
Nå väl. Ska nog göra mig lite milkshake nu utan mjölk som vanligt och ta på mig lite mer kläder... och fortsätta vänta.
Kom på förut att det idag är exakt en månad (på datumet typ) som jag började skriva. Med tanke på hur lite jag skrivit och hur trögt det har gått - fick jag ändå en hel del gjort. Jag är på sätt och vis klar (intalar jag mig) men ska som sagt fortsätta fixa och trixa lite och jag måste motvilligt utveckla vissa delar osv.
Jag hoppas på att komma upp i 60.000 ord men det är inte det viktigaste. 
 
Happ, happ. Det var allt för idag. Tacohej.
 
 
 
Allmänt | |
Upp