kroppshat

Djuuupt andetag....
 
Helt plötsligt började jag ogilla min kropp idag. Min stackars kropp. Den har det inte lätt.
Vad spelar det för roll om man har liiiiite överflödigt "fett" och inte är två-dimensionell??? Det spelar ingen roll! Vem bryr sig?!
 
Fattar ingenting. Typ. Nu slog det mig att jag ju skulle sluta skriva osammanhängande, röriga texter här...
 
Ok. Jag gick i alla fall upp tidigt imorse och cyklade 4-5 km innan jag åkte till jobbet. Gjorde en mockalatte, drack den medan jag och mami släppte ut hästarna, cyklade - mötte min katt på vägen hem, tog en dusch, gjorde mig i ordning i lugn och ro.... Solen sken. Perfekt.
 
Nu har jag badat och simmat lite, gått på en promenad med ponnyn i kvällsvärmen och blivit kär.... HAHA. Gud. Jag är som en brunstig ko den här tiden på året. Helt sjukt. Jag och min ponny är likadana, det smittar.... Men alltså när man eventuellt möter någon TVÅ GÅNGER på TVÅ OLIKA ställen under en vecka då kan jag inte stoppa det. Jag tänker att vi ska gifta oss. Fast han har säkert redan två ungar i en nybyggd villa och en fru....
 
Nå väl. Nu kanske jag ska ta ett kvällsdopp.
Börjar få panik över att jag inte skrivit något på länge. Jag vet att jag borde men eftersom jag var helt söndertröttad både igår och idag av den där jäkla medicinen så... what to do. Vi får se. Har ev. hela måndag och onsdag på mig. Kanske kan sitta ute i skuggan och skriva imorgon eventuellt... vi får se.
 
Jaja. Fredag. Woho. Hajjhajj.
 
 
Allmänt | |
Upp