pool-day

Ah maj gadd. Detta är livet - paradiset på jorden. Även om solen precis gått i moln för första gången på hela dagen.
Jag har ridit, cyklat, joggat, cyklat, doppat mig två gånger helt och hållet + en gång till utan att doppa huvudet. Jag åt stekta ägg, tomat och syrade morötter till frukost och nu har jag precis ätit pommes frites, ketchup och druckit en iskall Pepsi. Asssssssååå... jag blir avundsjuk på mig själv.
 
Life of abundance.
 
Självklart är jag missnöjd med vissa delar av mitt liv men detta är ju precis vad jag ville, vilket jag ständigt måste påminna mig om. Jag ville inte ha några vänner, jag ville inte ha några relationer, jag ville inte ha några bekymmer whatsoever. Jag ville bara ha det lugnt och skönt - och nu är det här.
Om man jobbar lite för det, väntar tillräckligt länge och önskar det som krävs - kommer det komma smygandes. Uppenbarligen.
 
Nu blir jag nästan lite kall faktiskt, här vid poolen. Kanske ska gå in och ta på mig kläder, flytta hästarna och sedan sätta mig och skriva tills pärat och märat kommer hem igen.
 
Jag kommer i alla fall ha den här dagen resten av sommaren. En ensam dag hemma i slutet av maj. Sol, lite bad och blå himmel. Hästarna precis bredvid poolen. Pepsi och pommes... Böcker! Har en hög med böcker jag ströläst lite i för tips och idéer (och för att jag gillar att läsa dem...).
 
Jo jag bestämde mig förut för att sluta gnälla. Jag ska börja tillåta mig själv att känna mina känslor - men jag behöver inte överanalysera dem allt för mycket, dvs. gnälla. Det som är, är. Jag gör vad jag kan. Ibland har man bara, eller någon annan, en dålig dag och det är ok.
Tror det kommer underlätta en hel del. Jag blir så besviken varje gång de lite tråkigare, jobbigare känslorna kommer och jag kan inte förståååååååå varför jag aldrig bara kan vara glad och nöjd - men det kan jag, efter att ha surat ett tag och känt det jag känner. 
Ska dra pinnen ur röven och baka nya bullar för att ta nya tag. 
Jakten på den försvunna skatten (personligheten) fortsätter.
 
En sak som jag är tacksam över är att jag har börjat släppa allt materialistiskt tänk. Jag vill inte ha någonting bara för att ha det - eller för att det är flashigt eller roligt. Förutom möjligtvis blommor, det kanske bara är att blommor är min nya grej haha... Nej men det är väl också lite det jag kan finna meningslöst. Jag vill inte ha en dyr bil eller något sådant, pengar är inte min drivkraft mer än att jag vill ha tillräckligt för att köpa mig en lägenhet i den här skitstaden (obs. jag vill bo här men det är skit att jag inte har råd att bo någonstans eftersom jag är född iaf fem år för sent hahaha)... Det tycker jag är skönt att ha släppt redan nu.
Fast då förundras jag och stör mig på andra som verkar tycka att pengar är allt. Och Trump skrämmer numera skiten ur mig och får mig att tappa hoppet om mänskligheten ('s framtida överlevnad).
 
Eh ja. Och så ska jag sluta skriva så slarvigt här med mina ofärdiga, röriga tankar för detta försämrar bara min skrivförmåga hahah.
 
På tal om pengar och saker så beställde jag visserligen bl.a. nytt smink igår, eller jag hämtade mina saker igår och insåg att detta var farligt enkelt och billigt... Hehe. Men roligt. Det var ju billigt, jag är mer anti jättedyra, onödiga saker
 
Men herregud kan jag sluta.
Ok.
Ang. känslor grät jag lite imorse när jag såg på några brittiska/amerikanska nyhetskanaler... Det var skönt! Men sorgligt. Orkade inte tänka på det igår men nu (eller då) så bara... tänk alla dem runt omkring dem som dör i dessa terrorattacker. Herregud..... Usch. Det är bara ren och skär otur, att vara på fel plats vid fel tidpunkt. Det kan bli vem som helst. Det är så sorgligt och tragiskt att det inte är klokt.
 
Ok.
Jag ska inte längre vara en person som gnäller dagligen. Jag ska inte skriva sådana här långa, konstiga, babbliga texter. Jag är inte en person som äter sötsaker eller dricker läsk (min sista pepsi här och nu (för den här dagen hahaha)).
Jag är en person som cyklar, springer eller promenerar varje dag.
 
Hahaha. Ja vi får väl se...
Men som sagt. Jag ska ta mig i kragen nu och fortsätta den här lilla dagen. Ska jobba två dagar till nu och sedan än så länge bara tre dagar nästa vecka. Jag blir ju inte så rik det här året i alla fall hahahha. Usch. Borde kanske ha tagit ett till extrajobb men som sagt... Det gäller bara drygt en månad så... Det får väl vara. Känner mig så överflödig bara. Onödig. Ledig. Medan mina stackars föräldrar jobbar och sliter haha.
Men men. Jag ska inte gnälla ;)
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp