skogstokig

Blir på riktigt galen av det här. Det kan inte finnas en människa som kommer läsa det där och tycka att det är bra. Jag dör. Är på sida 27 nu och alltså................. det är något som inte stämmer. Det är något, som verkligen inte är bra. Det är som att det är för mycket och för lite på samma gång. För mycket av en sak - för lite av något annat.
 
ANFSDKFKDSNDKGDÖSDÖGSKFDGNSKNGNEWWW.
 
Tänker kötta på i två timmar till. Fixa till det värsta av så mycket som möjligt för att till sist kanske ta bort vissa delar och lägga till annat. Men det känns som att hur jag än gör blir det fel. Tror jag har skrivit alldeles för snabbt och utan eftertanke. Typiskt mig. Haha.
 
Det är mulet ute och det regnar till och från så det är i alla fall perfekt väder idag. Imorgon ska det bli sol och typ 24-25 grader haha. Lite mindre bra sitta inne och skriva-väder alltså... Får väl sitta ute, under ett parasoll, och skriva helt enkelt.
 
Det värsta med om ingen vill publicera skiten är ju att ha gjort det här i onödan, som sagt, inte för jag vet vad jag skulle gjort istället så sett - men alltså. Åh. Det är som att slösa bort hela sitt sommarlov på en läxa som läraren ändå inte ens kommer att kolla på sedan till hösten.
Sen tycker jag att det finns många pisstråkiga böcker som inte borde bli publicerade för de är skittråkiga... 
 
Haha... Vilka bekymmer man kan bekymra sig över som inte ens bekymrar en än.
 
 
Allmänt | |
Upp